66 underbara utsikter över Trummen

Planlösningar med öppna siktlinjer och massor med dagsljus. Extra takhöjd på 2,60 meter som exponentiellt ökar känslan av rymd och luft. Väldisponerade ytor till förmån för generösa sociala rum. Smakfull kvalitetsinredning från golv till tak. Oavsett storlek på din bostad snålas det inte med sådant som förhöjer premiumupplevelsen.

 

Genomtänkta detaljer bäddar för harmoni. I Brf Biologen är allt noga utvalt och väl utfört för att du ska få ett enkelt, praktiskt och snyggt hem.

 
 
 

Härlig mix av bostäder

Brf Biologen erbjuder olika typer av bostäder, vilket borgar för en trevlig mix av grannar. Fokus är genomgående treor med dubbla balkonglägen. Här finns också studios på 23 kvm för dig som pluggar eller vill ha rötterna kvar medan du njuter av värme på andra breddgrader under vintertid. De härliga tvåplansbostäderna från 72 kvm passar många som gillar känslan av att hålla det privata för sig. Dessutom finns ett par rejält stora bostäder på hela 149 kvm där allt är gjort för att sätta guldkant på tillvaron.

Höjden av lyx

I takvåningarna är allt gjort för att få dig att tappa hakan. Vad sägs om mesta möjliga yta och rymd, hiss direkt upp i hemmet, två etage, dubbla takterrasser och balkonger med generös plats för både solbad och sommarmiddagar – och även ett spektakulärt tornrum med panoramautsikt? Som om det inte var nog, får du dessutom egen relaxavdelning med bastu och plats för jacuzzi.

Helt i din stil

Hem med karaktär där funktion och design går hand i hand är Midrocs signum. Därför kan du vara säker på att kvaliteten är genomgående god och grundstandarden hög i Brf Biologen. Omsorg har lagts på inredning, material och kulörer som inte bara är praktiska och estetiska utan som också håller år efter år. Du har dess utom möjlighet att välja det där lilla extra som gör ditt hem ännu mer personligt.

Välvalda ingredienser i kök och badrum

Det välutrustade köket bjuder på mycket bänkyta där du kan förbereda middag tillsammans med familj och vänner. Infällda spotlights i taket ger god arbetsbelysning och bra allmänljus. Underskåpen går i toner som återfinns i trä. Där tillfälle givits har de ljusare överskåpen ersatts med fönster – med utsikt över Trummen blir det helt plötsligt mycket roligare att handdiska finporslinet.

Det helkaklade badrummets färger följer en fräsch palett av vitt och grått. Det lyxiga intrycket understryks av duschväggens glas och en fantastisk takdusch. Spotlights i taket piggar upp på morgonen och gör att du träffsäkert tvättar bort dagens damm och varenda gnutta smink på kvällen. Här finns dessutom egen tvättmaskin och torktumlare eller kombimaskin, så att du kan tvätta precis när det passar dig.

Dygnets alla soltimmar

Huset trappar upp mot Trummen för att maximera inte bara utsikten över sjön utan även balkongernas och terrassernas ytor. Tack vare att de flesta bostäder har dubbla balkonger och ibland även stora terrasser skapas utemöjligheter i de bästa väderstrecken. Alltså får du som är soldyrkare verkligen ditt lystmäte i Brf Biologen. Ät frukost mot sjön. Sträck sedan ut i en baden-baden framåt eftermiddagen. Terrasserna är trallbelagda – ombonat och underbart skönt för bara fötter.

Vardagslyx

Unik arkitektur kräver utemiljö utöver det vanliga. Brf Biologens gård vetter mot sjön. En ljuvligt prunkande oas med växthus och grillplats. Längst bort på gården ligger poolhuset. Här kan du förbättra såväl din färg som din form på det stora soldäcket respektive i den 12 meter långa poolen. Perfekt för varma dagar när du inte vill stressa iväg till stranden utan bara ha det gott på hemmaplan. Bara öppna dörren mot poolen och kliv rakt ner i vattnet eller ta en härlig utedusch för att svalka ner dig. Kalla dagar får du istället upp värmen i bastun. Med utsikt över parken och sjön är det lätt att drömma sig bort. Har du ofta långväga vänner eller familj på besök, behöver du inte möblera om ditt hem eller boka hotell. Ett av Växjös trevligaste gästrum finns här! Är det dags för fest är du välkommen att boka poolhuset som har både pentry och badrum.